Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: 'wedstrijd volgens plan'

17 september 2002 23:33

Verslaggever: RvW

Guus Hiddink liet na afloop weten tevreden te zijn met de door PSV gespeelde wedstrijd. 'Dit was een wedstrijd volgens plan. De eerste wedstrijd uit tegen de huidige nummer 1 van Frankrijk 0-0 spelen en met name de manier waarop dat gebeurde is gewoon goed. Natuurlijk had ik graag gezien dat we ??n van de paar goede kansen die we creerden verzilverd hadden. Maar dit was een goede eerste stap, nu moet de tweede stap komen tegen Arsenal thuis' aldus de PSV coach.

Hij liet weten Remco van der Schaaf al vroeg gewisseld te hebben om hem in bescherming te nemen. 'Hij was iets te laat bij zijn eerste gele kaart. Daarna speelde hij iets te fel en zat hij tegen een nieuwe kaart aan. Daarom vond ik het nodig om preventief actie te ondernemen en hem te wisselen.' aldus Hiddink.

Meer op




Tags

hiddink arsenal bescherming creerden frankrijk ondernemen preventief remco schaaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte