Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters: Proef met Eigen Vervoer een succes

18 september 2002 14:49

Verslaggever: BvT

De proef met het vrij reizen voor PSV-supporters naar Auxerre is een succes geworden, wat de vele fans die er gebruik van maakten betreft. Er waren geen incidenten, supporters die kaarten hadden weten te bemachtigen hebben genoten van een heerlijke reis naar Auxerre. Sommigen combineerden dit met een middagje Parijs en/of een bezoek aan Euro Disney. Ook bleken enkele supporters, die helaas geen kaarten hadden kunnen krijgen via de ticketbox, zoals gebruikelijk, aan het stadion nog kaarten te kunnen krijgen voor het uitvak. Hierdoor zaten toch nog tussen de vier- en vijfhonderd PSV-supporters in het stadion, om de Eindhovenaren aan te moedigen, in een uitstekende sfeer.

Rond half zes 'savonds voegden de supporters uit de combibussen van de supver zich bij de groep PSV-fans in het centrum van de Franse stad.

Meer op




Tags

auxerre vervoer combibussen combineerden disney middagje parijs savonds supver ticketbox uitvak vijfhonderd voegden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte