Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV werkt aan gastvrijer Philips Stadion

16 januari 2017 22:36 - PSV.nl

Op de nieuwjaarsreceptie vertelde algemeen directeur Toon Gerbrands dat PSV druk bezig is fans een nog gastvrijer ontvangst in het Philips Stadion te geven. Daarom neemt PSV de komende maanden de Coen Dillen Promenade aan de zuidzijde van het Philips Stadion onder handen en vernieuwt het de verblijfs- en horecapunten op de tweede ring van de zuidtribune.

De vernieuwde promenade, waarvan de strip- en sloopwerkzaamheden reeds zijn gestart, krijgt een warm, sfeervol PSV-uiterlijk. Daarnaast komen er staan- en zitgelegenheden en wordt de verblijfsruimte vergroot. Vanaf de promenade heb je in de toekomst bovendien een doorkijk naar het veld. Ook komt er een verkooppunt voor merchandise, worden de bars verbeterd, uitgebreid en vernieuwd evenals de toiletvoorzieningen. Deze zijn naar verwachting aan het begin van volgend seizoen afgerond.

Meer en sketches: PSV.nl

Meer op PSV.nl




Tags

gastvrijer promenade bars dillen doorkijk gerbrands horecapunten merchandise nieuwjaarsreceptie ontvangst ring sfeervol sketches sloopwerkzaamheden strip toiletvoorzieningen verblijfs verblijfsruimte verkooppunt vernieuwt zitgelegenheden zuidtribune zuidzijde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage