Transparent
Inloggen
Sluiten

Definitief: Aboukhlal (16) maakt overstap van Willem II naar PSV

20 januari 2017 13:25 - PSV.nl

De 16-jarige Zakaria Aboukhlal maakt komende zomer de overstap van Willem II naar PSV. In het Philips Stadion tekende het talent vrijdagmiddag een contract dat deze zomer ingaat en hem tot 2020 aan PSV verbindt.

Zakaria Aboukhlal is een tweebenige aanvaller met Marokkaanse roots, die uitkomt voor de nationale jeugdselecties van Nederland. De aanvaller speelt momenteel in de jeugdopleiding van Willem II, waar hij het seizoen in de O19 afmaakt. Komende zomer voegt hij zich bij het team van PSV O19. “Dit is geweldig”, zegt Aboukhlal stralend voor de camera van PSV TV, terwijl hij naar zijn eerste shirt kijkt. “Een contract bij PSV verdien je niet zomaar. Ik hoop snel door te stromen naar Jong PSV, maar eerst moet ik proeven hoe het er hier aan toegaat. In het Philips Stadion spelen is mijn ultieme droom.”

Volgens technisch manager Marcel Brands heeft PSV met Aboukhlal een groot, doelgericht talent binnengehaald. “Hij zoekt altijd naar het doel. Het is een zeer talentvolle jongen die bij meer clubs in de belangstelling stond. Wij wilden hem heel graag naar PSV halen en hij wilde graag naar ons. We zijn blij dat het rond is gekomen.”

Meer op PSV.nl




Tags

aboukhlal binnengehaald brands ingaat jeugdselecties jong nederland proeven stralend toegaat verbindt verdien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage