Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV leeft nog na knotsgekke 4-3 tegen Heerenveen

22 januari 2017 18:36

Na een knotsgekke en geweldige 4-3 tegen Heerenveen mag PSV nog steeds hopen in de titelstrijd. In twee minuten tijd tussen de 88ste en 90ste minuut wist PSV nog een 2-3 achterstand om te draaien.

PSV begon goed aan de wedstrijd, maar moest al na vijf minuten de 0-1 slikken. Larsson zette op geweldige wijze Reza voor het doel die vervolgens de 0-1 binnenwerkte. PSV had even nodig om van die tik te bekomen. Vervolgens nam de ploeg het heft weer in handen en ging het energiek en goed op zoek naar treffers. Al voor rust kwam PSV op 2-1 via een kopbal van Davy Propper, die profiteerde van matig uitkomen van Mulder en Gaston Pereiro. De laatste kopte op de doellijn binnen na een kopbal van Luuk de Jong. PSV had in de eerste helft eigenlijk al verder voor moeten staan gezien alle kansen.

Na rust ging PSV op dezelfde voet verder. Het was echter Heerenveen dat opnieuw via Reza weer langszij kwam. Daarna ontspon zich een echt voetbalgevecht met kansen voor beide doelen. Een kwartier voor tijd kreeg PSV een unieke gelegenheid voor de 3-2. Nadat De Jong in het strafschopgebied onderuit was gegaan, mocht Pereiro aanleggen voor een penalty. De Uruguayaan zag zijn zwakke inzet gestopt worden. Even later werd het uit het niets tot overmaat van ramp ook nog 2-3 via opnieuw Reza. Weinigen geloofden er vervolgens nog in voor PSV. Met veel passie en strijd knokte PSV zich alsnog naar de winst. In de 89ste minuut was het Marco van Ginkel die op aangeven van invaller Siem de Jong de 3-3 binnenwerkte. Nog geen minuut later was het 4-3 en barstte het feest in het Philips Stadion los. Het was Hector Moreno die bij een voorzet zijn been tegen de bal kon drukken voor de winnende treffer.




Discussieer mee op de forums


Tags

heerenveen jong knotsgekke reza binnenwerkte pereiro aanleggen bekomen doellijn geloofden ginkel hector knokte langszij larsson moreno mulder ontspon overmaat passie ramp slikken titelstrijd voetbalgevecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage