Transparent
Inloggen
Sluiten

Definitief: overgang Jozefzoon naar Brentford rond

27 januari 2017 13:37 - PSV.nl

Florian Jozefzoon (25) vertrekt bij PSV. De aanvaller zet zijn carrière voort bij het Engelse Brentford FC. Bij de club uit de Championship, het tweede niveau van Engeland, tekent Jozefzoon een contract voor zes maanden, met een optie op een extra jaar.

Eerder meldde PSV al dat het een principeakkoord had bereikt met Brentford over de overgang van Jozefzoon. De aanvaller was donderdag al niet aanwezig op het trainingsveld om in Engeland een medische keuring te ondergaan.

Beslissend in topduels
Florian Jozefzoon kwam in de zomer van 2013 naar PSV en speelde sinds die tijd 64 wedstrijden in het eerste elftal. Daarin scoorde Jozefzoon, die eerder speelde bij NAC Breda, RKC Waalwijk en Ajax, zeven keer. Als PSV’er vierde hij meerdere successen, waaronder twee landskampioenschappen. Zijn beste periode beleefde hij in 2014, toen hij tijdens topwedstrijden tegen Ajax en Feyenoord van grote waarde was. Ajax – PSV besliste hij in de zomer met de 1-3 en tegen Feyenoord gaf hij, kort voor de jaarwisseling de beslissende assist op Memphis waardoor PSV met 4-3 won.

Meer op PSV.nl




Tags

jozefzoon brentford engeland feyenoord florian besliste championship jaarwisseling keuring landskampioenschappen nac principeakkoord rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage