Transparent
Inloggen
Sluiten

Clubarts Timmermans vertrekt komende zomer bij PSV

27 januari 2017 13:38 - PSV.nl

Clubarts Rolf Timmermans neemt per 1 juli afscheid van PSV. Sinds 2011 maakte hij deel uit van de medische staf. Timmermans: “Ik heb de afgelopen jaren met zeer veel plezier de sportmedische begeleiding gedaan van de A-selectie, de jeugdopleiding en het vrouwenteam van PSV. Het waren prachtige jaren met natuurlijk ook geweldige sportieve resultaten. Na zes jaar is het nu tijd voor iets anders. Ik wil me meer kunnen richten op de reguliere patiëntenzorg bij St. Anna TopSupport en ben de club dankbaar dat ik in goed overleg met hen deze keuze heb kunnen maken.” De persoonlijke omstandigheden van de sportarts (Timmermans wordt binnenkort vader) speelden daarbij ook een rol.

Rolf Timmermans gaat zich na 1 juli volledig richten op het verder versterken van de sportzorg bij medisch sportgezondheidscentrum Topsupport. PSV en St. Anna TopSupport buigen zich de komende maanden over de opvolging van de clubarts van PSV.

Technisch manager Marcel Brands van PSV dankt Timmermans voor zijn inzet in de voorbije jaren. “Rolf heeft zijn werk altijd met de maximale toewijding gedaan en was een prettige collega. We wensen hem het allerbeste voor de toekomst.”

Meer op PSV.nl




Tags

timmermans clubarts rolf topsupport anna begeleiding brands buigen opvolging patientenzorg sportarts sportgezondheidscentrum sportmedische sportzorg vrouwenteam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte