Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: 'uitslag viel goed uit voor ons; Leandro wellicht ook tegen Arsenal'

21 september 2002 22:33

Verslaggever: RvW

'De uitslag is goed uitgevallen voor ons' zo vond PSV coach Guus Hiddink. 'We hebben het ons aan het einde van de eerste helft en begin van de tweede helft moeilijk gemaakt. We begonnen heel goed. Er was veel beweging en er kon druk gezet worden. Zo wil ik het graag zien. Het lukte alleen niet om dat goede spel in doelpunten uit te drukken. Vervolgens ging daardoor het tempo omlaag. We ging in plaats van korte snelle passes lange cross-ballen spelen waardoor we onszelf uit de wedstrijd speelden. Na de goal pakte de ploeg het weer op en konden we vervolgens de wedstrijd weer in de greep krijgen en orde op zaken stellen'.

De PSV coach was tevreden over het debuut van Leandro in de basis. 'Je kunt zien dat hij heel creatief openingen kan creeren. Hij bracht spelers in stelling. Ik heb hem vervolgens bewust laten staan zodat hij de hardheid kan krijgen om 90 minuten aanwezig te zijn. En dat kan uitstekend in een wedstrijd tegen Zwolle. Of Leandro ook tegen Arsenal in de basis staat, wist de PSV coach nog niet. 'Leandro is in ieder geval iemand die geen schroom heeft om tegen grote ploegen te beginnen, Daar ga ik over nadenken.' aldus de PSV coach.

Meer op




Tags

leandro arsenal hiddink creatief cross hardheid openingen schroom stelling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage