Transparent
Inloggen
Sluiten

Willems zet PSV op goede spoor: 2-4 bij AZ

4 februari 2017 21:35

PSV heeft heel effectief met 2-4 weten te winnen bij AZ. Jetro Willems zette PSV op het goede spoor door binnen een paar minuten na twee mooie slaloms voor de 0-1 en 0-2 te zorgen.

PSV kende tegen een gehavend AZ een moeilijke openingsfase. Jetro Willems zorgde echter dat alles anders werd. In de dertiende en de zestiende minuut zorgde hij dat hij via een slalom en uitstekend afwerken voor de 0-1 en 0-2 zorgde. Een minuut na de 0-2 lag de aansluitingstreffer echter alweer in het net achter Jeroen Zoet. Het was Friday die profiteerde en AZ in de wedstrijd hield. In het vervolg bleef het oppassen voor PSV tegen een voetballend goede thuisclub. Een effectief PSV kwam nog voor rust weer op een veilige marge van twee. Luuk de JOng legde de bal in het centrum voor het doel waar de vrijstaande Gaston Pereiro de 1-3 kon binnenwerken.

Na rust probeerde AZ het wel, maar had PSV het onder controle. Nadat Wuytens met twee keer geel en dus rood van het veld ging, kon PSV het helemaal uitspelen. Luuk de Jong kreeg zijn doelpunt. Hij zorgde voor de 1-4 en daarmee de definitieve beslissing. Een fout van Daniel Schwaab leidde nog de 2-4 van opnieuw Friday in, maar daar zou het bij blijven.
Discussieer mee op de forums


Tags

willems spoor effectief friday jetro jong binnenwerken gehavend openingsfase pereiro schwaab slalom slaloms thuisclub vervolg vrijstaande wuytens zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy