Transparent
Inloggen
Sluiten

Remedie Arsenal tegen uit-complex: behandel PSV-Arsenal als thuiswedstrijd

25 september 2002 09:01

Verslaggever: RvW

Volgens Arsenal coach Arsene Wenger was de reden dat hij pas dinsdagmiddag met zijn selectie in Nederland aankwam en geen avondtraining in het Philips Stadion afwerkte, geen arrogantie, maar een poging de voorbereiding op de wedstrijd PSV - Arsenal zo veel mogelijk als een thuiswedstrijd te laten verlopen. Al de trainingen en tactische besprekingen werden dan ook gewoon in Engeland gehouden.

Arsenal heeft zichzelf zo ongeveer een uit-complex aangepraat en de media doen er in Engeland alles aan om dat breed uit te meten.De club won slechts 4 keer in 19 Europese uitwedstrijden, met een doelsaldo van 15-27. Van de laatste 11 wedstrijden gingen er zelfs 9 verloren. In die laatste 11 scoorde Arsenal 4 doelpunten.

Maar dit is een nieuw seizoen en de nieuwe aanpak van Arsenal om alle wedstrijden als thuiswedstrijden te beschouwen en daar zo naar toe te leven, moet de ommekeer brengen voor Arsenal.


Britse media over PSV - Arsenal:
The Sun: BERGY: WE'LL BREAK JINX
The Times: Arsenal home in on new cure for travel-sickness
The Independent: BERGKAMP TRAVELS AND LEAVES BEHIND OLD EXCUSES
The Telegraph: ARSENAL LOOK TO BERGKAMP

Meer op




Tags

arsenal behandel bergkamp engeland remedie aangepraat afwerkte arrogantie arsene avondtraining behind bergy cure independent jinx leaves look nederland old poging sickness sun telegraph times travel travels wenger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte