Transparent
Inloggen
Sluiten

Zondag weergave Feyenoord - PSV door Fox Sports met virtuele camera

20 februari 2017 18:20 - Fox Sports

Naast de reguliere tv-registratie brengt FOX Sports zondag 26 februari de Eredivisie topper Feyenoord - PSV ook met een virtuele camera.
De virtuele wedstrijdbeelden zijn online live te bekijken op FOX Sports 7 en tijdens analyses in het tv-programma ‘Dit was het weekend’ op FOX Sports 1.

Henk van Meerkerk, Hoofd Productie FOX Sports: “Dankzij virtuele cameratechniek stellen we de FOX Sports kijkers in staat om de wedstrijd te beleven vanuit elke mogelijke positie op het veld. Of dat van bovenaf in het stadion is, vanuit het perspectief van een speler of juist van de scheidsrechter.”

“Dat biedt een toegevoegde waarde voor de mensen thuis, maar zeker ook voor onze FOX Sports analisten die de wedstrijd nabespreken. De beelden op zich zijn weliswaar virtueel, maar de situaties op het veld zijn echt.”

De topper van aanstaande zondag is uiteraard op vertrouwde wijze live op tv te zien op FOX Sports 1. Op het online kanaal FOX Sports 7 is de wedstrijd live te zien in virtuele vorm, met online ‘shout casters’ (commentatoren). Deze online uitzending is ook te zien via een simulcast op het sociale videoplatform Twitch.

Meer op Fox Sports




Tags

fox feyenoord topper weergave analyses bovenaf cameratechniek casters commentatoren eredivisie kanaal meerkerk nabespreken productie registratie shout simulcast twitch uitzending videoplatform virtueel wedstrijdbeelden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje