Transparent
Inloggen
Sluiten

Meer kaarten eigen vervoer Arsenal, Dortmund uit

25 september 2002 13:05 - WWW.PSV.NL

Verslaggever: BvT

Goed nieuws voor de vele fans die graag op eigen gelegenheid PSV achterna reizen in Europa; de kaarten voor Arsenal en Dortmund uit, die door de supportersvereniging niet verkocht worden in combi-verband, worden door PSV alsnog in de verkoop gedaan voor eigen vervoer. Dit maakt PSV vandaag bekend via haar eigen website. Een en ander betekent dat er een veelvoud aan kaarten vrij zal komen voor eigen vervoer dan de 10% die was afgesproken als minimum.

De prijzen van de kaarten zijn e 48 voor Arsenal en e 24,50 voor Dortmund. Zaterdag 28 september begint de verkoop van de eerste 10% en vanaf 5 oktober komen daar de onverkochte supportersverenigingkaarten bij.

De regeling is een enorme vooruitgang voor de graag vrij reizende PSV-supporters en zal tot een grotere steun van de eigen aanhang zorgen in Londen en Dortmund. PSV en de Supportersvereniging tonen met deze beslissing aan hier wel degelijk belang aan te hechten en nemen de bezorgdheid over deze zaak op de forums voor een groot deel weg.

Meer op WWW.PSV.NL




Tags

dortmund arsenal vervoer supportersvereniging aanhang achterna bezorgdheid combi londen minimum onverkochte regeling reizende supportersverenigingkaarten veelvoud

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage