Transparent
Inloggen
Sluiten

De Jong per direct verhuurd aan Heerenveen

25 september 2002 15:20

Verslaggever: RvW

John de Jong vertrekt per direct naar Heerenveen. De middenvelder zal de rest van het seizoen op huurbasis voor de Friese club uitkomen. De transfer kan nog plaatsvinden omdat de KNVB de transferdeadline voor binnenlandse transfers met een maand verlengde. Bij PSV kwam De Jong onder Guus Hiddink nog nauwelijks aan spelen toe. In Friesland zal hij het kwakkelende elftal van Heerenveen overeind moeten gaan helpen.

John de Jong zal zondag al van de partij zijn, als sc Heerenveen in Nijmegen tegen NEC speelt.

Vanwege het vertrek is John de Jong ook verwijderd uit de spelerslijst en daarmee uit het 'favoriete elftal' van de PSV fans. Als jij hem in je favoriete elftal had staan, dan zul je daar nu een lege plek aantreffen. Wij verzoeken die fans de plaats op te vullen met een andere speler. je kunt jouw favoriete elftal overigens ten alle tijden wijzigen op basis van de prestaties van de spelers dit seizoen.

Meer op




Tags

jong heerenveen aantreffen friese friesland hiddink knvb kwakkelende spelerslijst transferdeadline

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte