Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV woordvoerder Salazar over oerwoudgeluiden

26 september 2002 14:58

Verslaggever: RvW

PSV woordvoerder Salazar sprak zich als eerste in de media uit over de oerwoudgeluiden die bij PSV-Arsenal te horen waren. Op de site van de KNVB kondigde Salazar aan dat PSV 'interne maatregelen' zal nemen. Wel liet hij daarbij weten dat voor zover hem bekend de scheidsrechter de oerwoudgeluiden niet heeft opgenomen in het wedstrijdrapport dat naar de UEFA wordt gestuurd. 'Hij had louter positieve woorden over de veiligheid en organisatie'.

Dat neemt overigens niet weg dat de UEFA op basis van getuigen en tv-beelden zelf een onderzoek in kan stellen. Inmiddels is daar het wedstrijdrapport niet strikt meer voor nodig.

Meer: KNVB

Meer op




Tags

oerwoudgeluiden salazar knvb uefa wedstrijdrapport arsenal getuigen interne kondigde strikt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte