Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Fans United: petitie tegen discriminatie

27 september 2002 13:34 - PSV Fans United

Verslaggever: BvT

De jonge supportersvereniging PSV Fans United is zoals de overgrote meerderheid van de supporters zwaar teleurgesteld over de discriminerende geluiden, die woensdag neerdaalden op de gekleurde spelers van Arsenal. Voor de supportersclub is het aanleiding om een petitie te openen op de eigen site, die getekend kan worden door alle bezoekers. De petitie zal voor de uitwedstrijd in Londen worden aangeboden aan het bestuur van de Engelse club.

"Houdt er aub rekening mee het bericht in het Engels te posten en laat weten wat je ervan vond! Laat die 1% het niet verzieken voor de liefhebbers van het voetbal. Fanatiek mag maar discriminatie en fanatiek mogen nooit en te nimmer onder een noemer vallen!", aldus PSV Fans United.

Op de PSV Forums wordt ondertussen verder gediscussieerd over het oerwoudgeluiden-voorval. De supporters zijn enthousiast over het initiatief van PSV Fans United en discussieren over wat termen als discriminatie precies inhouden, wat te verwachten van de UEFA en wat supporters zelf kunnen en moeten doen n.a.v. dit incident.

Meer op PSV Fans United




Tags

discriminatie petitie fanatiek arsenal bestuur discriminerende discussieren inhouden liefhebbers londen neerdaalden noemer oerwoudgeluiden overgrote supportersclub supportersvereniging termen uefa verzieken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte