Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV - Dortmund niet bij NOS (wel bij Duitse RTL)

28 september 2002 20:24

Verslaggever: RvW

De derde Champions League wedstrijd van PSV tegen Borussia Dortmund zal woensdag niet live door de NOS uitgezonden worden. De NOS kiest voor de wedstrijd Rosenborg - Ajax. De wedstrijd zal nu uitgezonden worden door de betaalzender Canal+.

De Duitse zender RTL, welke in een deel van Nederland te ontvangen is, zal volgens haar programmering de wedstrijd wel live uitzenden.

Fans die niet naar de wedstrijd gaan en die zender niet kunnen ontvangen, zullen op zoek moeten naar Canal+ of de samenvatting later op de avond bij de NOS afwachten.

De kans dat de Koreaanse zender MBC de wedstrijd zal uitzenden (en dus ook live via internet) lijkt op voorhand klein. De zender kreeg in eigen land kritiek voor de beslissing PSV-Arsenal uit te zenden ('Hiddink is toch nauwelijks te zien in de wedstrijd') en niet bijvoorbeeld AC Milan. De zender zal pas ??n a twee dagen van te voren bekend maken welke wedstrijd het uitzend. Uiteraard zullen we dat bekendmaken als dat wel PSV is.

Meer op




Tags

nos zender dortmund canal arsenal bekendmaken betaalzender hiddink mbc milan nederland programmering rosenborg samenvatting uitzend voorhand zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage