Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV blijft aan de leiding na ruime winst op De Graafschap; Verlies Feyenoord

28 september 2002 21:22

Verslaggever: RvN

PSV blijft aan de kop van de ranglijst door een ruime 4-0 overwinning op De Graafschap. Na 6 duels heeft PSV nu 18 punten en een doelsaldo van 18 voor en 1 tegen. PSV had zaterdagavond aan een half uur goed voetbal voldoende voor de zege. Na een rustig eerste kwartier zette PSV De Graafschap de duimschroeven aan en liep het vervolgens direct snel uit door doelpunten van Rommedahl, Bot (eigen doel, hij raakte een bal van Kezman nog aan) en Robben. In de tweede helft scoorde Mateja Kezman dan toch zelf de vierde van de avond en zijn 8ste deze competitie. Mark van Bommel was vanaf het middenveld de motor achter diverse goede aanvallen. Leandro en Robben, beiden in de basis, lieten zien dat speelse nog in hun spel te hebben wat zo belangrijk is tegen een stugge tegenstander als De Graafschap.

Op de PSV Forums plaatste het lid Johan Derksen tijdens de wedstrijd een fotoverslag van de beelden van Canal+: klik hier.

PSV vergrootte de voorsprong op Feyenoord tot 5 punten. De Rotterdammers gingen in Roosendaal verrassend met 4-2 onderuit.

[Wedstrijdverslag volgt later op deze site]

Meer op




Tags

graafschap feyenoord kezman robben bommel bot canal derksen duimschroeven fotoverslag leandro mateja motor rommedahl roosendaal speelse vergrootte wedstrijdverslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage