Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB: 'verplaatsing PSV - Ajax bespreekbaar'

3 april 2017 11:23 - Telegraaf.nl

In reactie op de uitlatingen van Peter Bosz laat een woordvoerder van de KNVB weten dat verplaatsing van PSV - Ajax wat de bond betreft bespreekbaar is. De Ajax coach had aangegeven dat de voetbalbond mee zou moeten werken indien clubs ver komen in Europa om de spelers meer rust te geven na donderdagavond wedstrijden en de daaropvolgende competitiewedstrijden naar de maandag te verplaatsen. Een verzoek van Ajax om NEC - Ajax te verplaatsen van zaterdag naar zondag werd afgewezen.

"Wat ons betreft is dat altijd bespreekbaar," aldus een woordvoerder van de voetbalbond. "Alleen zijn daar meerdere partijen bij betrokken. Ook PSV, de lokale overheid van Eindhoven en de zendgemachtigde hebben daar een stem in. Als tot zoiets wordt besloten, dan moet dat in goed overleg met alle partijen gebeuren. Er is in eerste instantie natuurlijk een planning neergelegd waarmee alle betrokkenen hebben ingestemd. Overigens hebben we tot op heden van Ajax geen verzoek binnengekregen voor een verplaatsing van PSV-Ajax."

Meer: Telegraaf.nl

Meer op Telegraaf.nl




Tags

bespreekbaar knvb binnengekregen bosz ingestemd overheid telegraaf zendgemachtigde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage