Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV loopt in 2e helft uit naar ruime 5-0 zege op Willem II

9 april 2017 18:36

Na een vrij plichtmatige eerste helft en een 1-0 voorsprong liep PSV in de tweede helft uiteindelijk uit naar een ruime 5-0 zege op Willem II.

PSV kon in de eerste helft niet imponeren. In het Philips Stadion was er uiteraard wel een overwicht, maar dat leverde weinig spectaculaire momenten en kansen op. Het was nota bene Willem II dat het eerst doel trof. Het afstandsschot van Haye stuiterde via de onderkant lat achter de doellijn weer terug het veld in. De scheidsrechter en grensrechter konden vanuit hun positie niet waarnemen of de bal over de lijn was geweest hetgeen een meevaller was voor PSV. In de blessuretijd van de eerste helft was het dan toch raak voor PSV. Nicolas Isimat-Mirin kopte binnen uit een corner van Andres Guardado.

Na rust liep PSV uiteindelijk makkelijk uit. Eerst erd PSV een penalty ontnomen toen Lachman de bal op zijn uitgestoken hand kreeg. In de daaropvolgende corner scoorde PSV alsnog. Het was Marco van Ginkel die de 2-0 binnenkopte. Vervolgens zorgden Gaston Pereiro, Andres Guardado en nogmaals Van Ginkel met mooie treffers voor de ruime 5-0 zege.




Discussieer mee op de forums


Tags

andres ginkel guardado binnenkopte doellijn erd grensrechter haye imponeren isimat lachman meevaller mirin nota onderkant ontnomen pereiro plichtmatige spectaculaire stuiterde waarnemen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage