Transparent
Inloggen
Sluiten

'Belangstelling PSV voor Roemeens talent Moruțan (17)'

17 april 2017 12:18 - Prosport

Volgens de voorzitter van de Roemeense club Botoșani is PSV een van de clubs die belangstelling heeft getoond voor het 17-jarige Reomeense talent Olimpiu Moruțan. Hij speelde inmiddels 12 duels mee op het hoogste niveau in Roemenië.

Volgens Valeriu Iftime doet de 17-jarige middenvelder er goed aan om nog een jaar bij zijn club te blijven en zijn school af te maken alvorens een nieuwe stap te maken. Maar mocht een club 2 miljoen euro bieden zou de club bereid zijn hem te laten gaan. Naast Steaua Boekarest zou ook het Italiaanse Atalanta belangstelling hebben. Naar verluidt is een bod van 750.000 euro van de Italianen afgewezen. 'Als een goede club nu 2 miljoen voor hem betaalt, kunnen ze hem later voor tien miljoen verkopen,' aldus de voorzitter die Moruțan een grote toekomst voorspelt.

Meer op Prosport




Tags

morutan atalanta boekarest botosani iftime italianen olimpiu reomeense roemenie steaua valeriu voorspelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage