Transparent
Inloggen
Sluiten

Chaos dreigt in Enschede

11 april 2000 12:57

Verslaggever: JL

Volgens de voorlopige berichten krijgt PSV slechts 800 kaarten toegewezen voor de wedstrijd FC Twente - PSV, welke als Heerenveen en PSV komend weekend beide winnen de kampioenswedstrijd voor PSV moet worden. De wedstrijd staat voor de avond van goede vrijdag op het programma en de burgemeester wenst vooralsnog niet mee te werken aan verplaatsing van de wedstrijd. Aangezien de interesse van de supporters vele malen groter is dan het aantal beschikbare kaarten kan nu al een chaos verwacht worden als PSV komend weekend nog geen kampioen wordt. Mede gezien het feit dat er in Eindhoven vooralsnog geen festiviteiten worden gepland willen veel fans naar Enschede afreizen als PSV in die wedstrijd kampioen kan worden.

Meer op




Tags

chaos enschede festiviteiten heerenveen kampioenswedstrijd malen twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage