Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij gaat positie ter discussie stellen

4 oktober 2002 09:23

Verslaggever: RvN

PSV voorzitter Van Raaij liet tegen De Telegraaf weten de bijna uitschakeling voor de tweede ronde vooral ook als een persoonlijke nederlaag uit te leggen. "Als we inderdaad worden uitgeschakeld, zal ik ook aan de commissarissen voorleggen of ik nog de juiste persoon ben voor het voorzitterschap. Als het beter is voor PSV dat ik opstap, zal ik dat ook doen."

Meer: De Telegraaf

Ook op de PSV Forums kwam dit onderwerp de laatste dagen al uitgebreid ter sprake. Als het aan de supporters ligt, moet de PSV voorzitter echter absoluut blijven. Een overtuigende meerderheid moet er niet aan denken dat de PSV voorzitter zou opstappen.

Lees reacties en reageer: Discussie op PSV Forums

Meer op




Tags

raaij telegraaf opstap reageer voorzitterschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage