Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging: PSV legt doelman Van de Meulenhof vast

12 mei 2017 16:42 - PSV.nl

PSV heeft vrijdagmiddag doelman Mike van de Meulenhof (18) vastgelegd. De talentvolle keeper van PSV onder 19 tekende in het Philips Stadion een contract voor drie seizoenen.

Mike van de Meulenhof, donderdag 18 jaar geworden, werd in 2012 opgenomen in jeugdopleiding van PSV. De Helmonder doorliep de afgelopen jaren de hoogste jeugdteams van PSV en blonk onder meer uit in de UEFA Youth League. Na het zetten van zijn handtekening sprak hij bij PSV TV over een speciaal moment.

“Dat ik dit in het bijzijn van mijn familie mag ondertekenen is heel mooi. Zij zijn allesbepalend geweest in het traject hier naar toe. Mijn familie heeft me altijd gesteund en ondersteund. Nu is het aan mezelf om me door te ontwikkelen. Dromen is leuk, maar je moet een droom wel waarmaken. PSV 1 is natuurlijk het doel”, aldus de jeugdinternational van Oranje onder 18.

Meer op PSV.nl




Tags

meulenhof allesbepalend bijzijn blonk helmonder oranje uefa waarmaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage