Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV start thuis tegen AZ, volledig (concept-)programma bekend

12 juni 2017 20:47

PSV begint het seizoen op zaterdag 12 augustus met een thuisduel tegen AZ. Dat blijkt uit het concept-programma zoals de KNVB dat maandagavond bekend heeft gemaakt. Vervolgens heeft PSV een uitduel in Breda tegen NAC en een thuisduel tegen Roda JC.

De eerste topper is op 17 september tegen Feyenoord, gevolgd door Ajax - PSV op 10 december. Na de wintertsop volgt op 25 februari Feyenoord - PSV. Ook nu is PSV - Ajax weer vlak voor het einde gepland, drie duels voor het einde op 15 april.

Mede vanwege de deelname aan de Europa League op donderdag speelt PSV maar liefst 20 keer op zondag.

Het seizoen 2017/'18 in de Eredivisie begint één week later dan gebruikelijk en de Jupiler League zelfs twee weken. Dit betekent dat er een langere zomervakantie is voor supporters. Dit was een wens vanuit de clubs om ervoor te zorgen dat supporters de seizoensopening van hun team niet hoeven te missen.

De Eredivisie heeft verder een winterstop van drie weken, van 25 december tot en met 18 januari. Omdat er in het programma ook rekening gehouden moet worden met het WK 2018 in Rusland, waarvoor clubs op 21 mei hun spelers moeten afstaan, kent de Eredivisie drie midweekse speelrondes.


Bekijk het volledige conceptprogramma: KNVB.nl




Tags

eredivisie feyenoord knvb conceptprogramma jupiler nac roda rusland seizoensopening topper wintertsop zomervakantie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage