Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV onderhandelt met Zwitsers talent

11 oktober 2002 10:42

Verslaggever: RvW

De interesse van PSV voor de 16-jarige Zwitserse aanvaller Johann Vonlanthen was al langer bekend. In het Zwitserse Espace bevestigd de manager van het Zwitserse Young Boys dat er inmiddels onderhandelingen gaande zijn over het Zwitserse talent. Over de voorwaarden van een transfer is nog geen duidelijkheid, mede vanwege het feit dat de aanvaller op zijn 18e pas de profstatus mag krijgen.

Afgelopen week maakte de 16-jarige zijn debuut in het nationale elftal van Zwitserland onder 19. Hij scoorde alle Zwitserse doelpunten in de met 3-1 gewonnen EK kwalificatie interland tegen Bulgarije.

De 16-jarige Johann Vonlanthen zit al bij de selectie van Young Boys. Hij viel tot nu toe 7 keer in bij Young Boys in de Zwitserse competitie. ??n keer startte hij in de basis van de huidige nummer3 van Zwitserland.

Young Boys - Johann Vonlanthen: klik hier

Meer op




Tags

johann vonlanthen zwitserland bulgarije espace kwalificatie profstatus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte