Transparent
Inloggen
Sluiten

Definitief: Jurjus op huurbasis naar Roda JC

30 juni 2017 19:16 - PSV.nl

Hidde Jurjus speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor Roda JC Kerkrade. De 23-jarige doelman sluit per direct aan bij de selectie van de ploeg uit de Eredivisie, die eerder vandaag eerste keeper Benjamin van Leer zag vertrekken naar Ajax.

PSV verhuurt Hidde Jurjus voor één seizoen aan de ploeg uit Limburg. De keeper uit Lichtenvoorde kwam vorige zomer over van De Graafschap en keepte dit seizoen 17 wedstrijden in de Jupiler League bij Jong PSV. "Voor de ontwikkeling van Hidde is dit een uitstekende stap. We zijn vorig jaar met hem een traject begonnen en dat verloopt volgens schema. Hij krijgt nu, na een jaar bij ons veel geleerd te hebben, op eredivisieniveau de kans om zich te tonen”, zegt technisch manager Marcel Brands.

Meer op PSV.nl




Tags

jurjus hidde roda benjamin brands eredivisie eredivisieniveau graafschap jong jupiler kerkrade lichtenvoorde verloopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte