Transparent
Inloggen
Sluiten

Programma PSV FANdag

22 juli 2017 08:03 - PSV.nl

Vandaag houdt PSV de jaarlijkse FANdag. Rondom het Philips Stadion is vanaf 13.00 uur een uitgebreid programma voor jong en oud. Sponsors en Partners van PSV hebben allerlei uitdagende of bijzondere PSV-activiteiten georganiseerd. Ook kun je bij ingang 8 een speciale stadiontour door het Philips Stadion boeken. Het hoogtepunt is uiteraard de voorstelling van de PSV-selectie en de handtekeningensessie die daar op volgt.

Programma
13.00 uur Start PSV FANdag
14.30 uur Philips Stadion open
15.00 uur Presentatie PSV-selectie
15.30 uur Handtekeningensessie
17.00 uur Einde PSV FANdag

Gratis toegang
Toegang tot de PSV FANdag is uiteraard voor iedereen geheel gratis.

Parkeren
In verband met de activiteiten is het gedurende de PSV FANdag niet mogelijk om te parkeren op P Oost en P West. Parkeergarage Philips Stadion is wel toegankelijk.

Meer op PSV.nl
Tags

fandag handtekeningensessie parkeren toegang jong oost parkeergarage sponsors stadiontour toegankelijk voorstelling west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.851 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aankunnen backup balverlies basarnhem benfica berisha boateng boscagli dumfries eredivisie feyenoord fofana galatasaray gokken ihattaren kwalitatief mand mauro midtjylland mwene obispo ramalho ring schmidt shevchenko spartak teze toptalenten viergever yonci