Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Ongeveer 15.000 fans op FANdag PSV

22 juli 2017 19:14 - PSV.nl

Zaterdagmiddag zijn er ongeveer 15.000 fans afgekomen op de jaarlijkse PSV FANdag. Traditioneel hoogtepunt was het voorstellen van de selectie voor komend seizoen. Sam Lammers, Dante Rigo en Pablo Rosario, het drietal dat deze zomer vanuit de PSV-jeugd naar de eerste selectie is doorgeschoven, werden apart voorgesteld aan het publiek. "Jeugd is een heel belangrijke basis van deze club", sprak Phillip Cocu daarover. "We hebben er bewust voor gekozen om meer eigen talent door te schuiven dit jaar. Het is aan hen om uit te groeien tot vaste waarden de komende jaren." Ook aanwinsten Marco van Ginkel, Derrick Luckassen en Hirving Lozano werden apart aan het publiek voorgesteld.

Meer op PSV.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

fandag aanwinsten afgekomen cocu ginkel lammers lozano luckassen rigo rosario

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afgelast bergwijn berisha bijgesteld cashen crockett daguardo doan feyenoord fofana gakpo hockey hype ihattaren izecson james jong klauwen madueke malen nederland raiola sambo santos schmidt sonny steemzen teze yonci zahavi