Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: PSV schrijft Maher niet in voor 3e voorronde Europa League, vertrek aanstaande

22 juli 2017 22:15 - Eindhovens Dagblad

PSV heeft volgens het Eindhovens Dagblad Adam Maher niet ingeschreven voor de Europa League. Maher staat in de belangstelling van meerdere clubs, maar er is nog geen sprake van een akkoord. PSV had tot gisteren om de selectie in te schrijven. Tot aan middernacht voorafgaand aan de eerste wedstrijd mag PSV nog één extra speler inschrijven.

'Adam heeft PSV altijd keurig vertegenwoordigd en traint op De Herdgang zoals een prof dat hoort te doen. Nu Marco van Ginkel terug is, is er voor hem een wel erg beperkt perspectief op speeltijd. Er spelen momenteel wat dingen en ik heb de verwachting dat hij vertrekt, al weet je het pas echt zeker op 31 augustus of als het eerder definitief is,' zo reageert Marcel Brands tegenover het Eindhovens Dagblad. De middenvelder zou 1,5 a 2 miljoen euro moeten opbrengen.

Meer op Eindhovens Dagblad




Discussieer mee op de forums


Tags

maher voorronde brands ginkel herdgang keurig prof

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage