Transparent
Inloggen
Sluiten

Definitief: PSV geeft Kardes (Jong PSV) contract voor een jaar

26 juli 2017 16:53 - PSV.nl

Jong PSV-speler Gökhan Kardes heeft een contract voor een seizoen getekend. De 20-jarige Turks-Belgische verdediger speelt al dertien seizoenen in de jeugdopleiding van PSV en behoort sinds enkele jaren tot de selectie van Jong PSV.

Kardes speelde het afgelopen seizoen zes duels in de Jupiler League namens Jong PSV. Zijn doel is om komend seizoen meer wedstrijdminuten te maken. “Ik ben heel blij dat ik een contract kan tekenen bij de club waar ik al dertien jaar speel. Mijn broer (Burak, red.), die in Turkije speelt, speelde in het verleden ook in de jeugd van PSV en hij heeft me aangeraden zolang als het kan bij PSV te blijven. De club is echt heel groot en goed voor je. Nu is het aan mij om komend seizoen me te blijven ontwikkelen en meer minuten te maken.”

Meer op PSV.nl




Tags

jong kardes aangeraden burak gokhan jupiler turkije turks

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage