Transparent
Inloggen
Sluiten

Definitief: PSV legt Hattu (Jong PSV) voor 2 jaar vast

26 juli 2017 18:22 - PSV.nl

De 19-jarige Jaëll Hattu heeft in het Philips Stadion woensdagmiddag zijn eerste profcontract ondertekend. De door PSV opgeleide middenvelder signeerde een contract dat hem voor twee seizoenen aan de club verbindt.

Hattu, geboren Venlonaar, maakt sinds 2013 onderdeel uit van de jeugdopleiding van PSV. Hij doorliep sindsdien onder meer PSV onder 17 en PSV onder 19 en is sinds dit seizoen toegevoegd aan het elftal van Jong PSV. Daar gaat hij onder leiding van trainer Dennis Haar de stap naar PSV 1 proberen te maken. “Ik wil me graag bewijzen in de Jupiler League.”

Dat zei Hattu direct na het ondertekenen van zijn verbintenis in het Philips Stadion. Kort voor het interview keek de middenvelder naar het veld waar PSV donderdag het seizoen tegen NK Osijek opent. “Hier moet het uiteindelijk gebeuren. Een contract is waar je het voor doet. De stap van PSV onder 19 naar Jong PSV is groot, maar ik wil me graag bewijzen”, aldus Hattu die een shirt met rugnummer 8 ontving. “Door de club is uitgesproken dat ik mezelf als middenvelder moet laten zien, al kan ik ook op andere posities uit de voeten.”

Meer op PSV.nl




Tags

hattu jong jaell jupiler ondertekend osijek profcontract signeerde venlonaar verbindt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage