Transparent
Inloggen
Sluiten

VoVo gewonnen door Wageninger, Rups en FlorisTHFC

30 juli 2017 12:17 - PSV Netwerk VoVo

Verslaggever: A

Het nieuwe seizoen is alweer vroeg begonnen. Hoog tijd dus om de uitslag van de VoVo van het afgelopen seizoen bekend te maken. Het was wederom spannend en uiteindelijk bleken drie leden van PSV Netwerk precies even goed in het voorspellen. Wageninger, Rups en FlorisTHFC eindigden alledrie op het spectaculaire puntenaantal van 306.

De eerder genoemde Rups voorspelde de Eredivisie wedstrijden het beste en legde daarmee de basis voor zijn eindklassering. ZSC Westerhovuh voorspelde de KNVB Beker het beste en FlorisTHFC was het meest accuraat bij Europese wedstrijden.

Bij de interlands was boogie66 het beste en in de play-offs wordt de eer gedeeld door Oliver 2000 en JCB. Het relatieve klassement tot slot, werd gewonnen door kees.k.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2017/2018 is alweer begonnen met de Europese voorrondes. Binnenkort gaan ook de nationale wedstrijden weer van start.

Meer op PSV Netwerk VoVo
Tags

floristhfc rups vovo wageninger voorspelde accuraat alledrie boogie eer eindklassering eredivisie jcb klassement knvb loginnaam oliver puntenaantal slot spectaculaire vermelding westerhovuh zsc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantreden alchemist bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon koen malaise manolev nederland oogt praag preferen psvrijnwoude santos shevchenko skerla skipper slot tillmaniaans tuchtcommissie utrecht vijver vip vis wedstrijdrapportage