Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing PSV - Roda JC

19 oktober 2002 10:50

Verslaggever: RvW

PSV begint vanavond om 19.30 uur in het Philips Stadion aan de tweede reeks wedstrijden van dit seizoen. PSV mag gelijk aan de bak want Roda JC komt op bezoek. De ploeg verloor dit seizoen nog maar ??n keer, de vorige competitiewedstrijd tegen een counterend Excelsior. De ploeg uit Limburg staat nu op een zesde plaats en is zeker een geduchte tegenstander. De wedstrijd staat vanavond onder leiding van scheidsrechter Sterk.

Om de tweede reeks met vertrouwen te beginnen moet er thuis eigenlijk gewoon gewonnen worden. Dat zal niet met de vaste basiself gebeuren. PSV kent na de rustperiode nogal wat blessureproblemen. Bruggink, Van der Schaaf, Hofland en Ooijer zijn er in ieder geval niet bij. Kezman was vrijdag ziek en is nog een twijfelgeval. Achterin zullen Faber en Addo de posities over moeten nemen. Hofland zou voor het duel tegen Borussia Dortmund terug kunnen keren in de selectie. Hij zal dan waarschijnlijk een duo gaan vormen met Faber. Voorin lijken Leandro en Robben vrij zeker van een basisplaats.

Vermoedelijke opstelling PSV: Waterreus, Bogelund, Faber, Addo, Bouma, Rommedahl, Van Bommel, Vogel, Robben, Leandro en Kezman (Vennegoor of Hesselink).

Roda JC mist Roorda, Van Dijk, Collinet en Vandenbroeck. De ploeg uit Kerkrade liet weten anders te gaan spelen als normaal. 'Het uiteindelijke resultaat daarvan zal moeten zijn dat Roda J.C. zelf veel meer afdwingt en niet gaande de wedstrijd het spel aanpast aan dat van de tegenstander', hoe dat zal zijn wilde de ploeg nog niet bekend maken.

Meer op




Tags

roda faber addo hofland kezman leandro robben voorbeschouwing aanpast basiself blessureproblemen bogelund bommel bouma bruggink collinet counterend dijk dortmund excelsior geduchte hesselink kerkrade ooijer rommedahl roorda rustperiode schaaf vandenbroeck vennegoor vogel waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage