Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV twijfelt aan koop supertalent Vonlanthen'; 'Young Boys wil 1 miljoen Francs en 50% van de transferrechten'

19 oktober 2002 11:05

Verslaggever: RvW

In het Eindhovens Dagblad staat vandaag een heel aardig artikel over de twijfel bij PSV of het de Zwitserse/Colombiaanse supertalent Johan Vonlanthen aan moet trekken. Een discussie die ook op de PSV Forums de laatste week gevoerd wordt. Enerzijds is de 16-jarige een zeer groot talent waarvan heel veel verwacht wordt. Anderzijds mag hij pas over 2 jaar voor PSV uitkomen vanwege de EU-regels en heeft PSV het geld eigenlijk nodig voor directe versterkingen.

In Le Matin vandaag een groot artikel over het talent dat inmiddels de interesse van de Europese voetbalwereld heeft getrokken. Volgens de technisch directeur van Young Boys zou de club 1 miljoen Francs en 50% van een eventuele transfersom bij de doorverkoop van de speler vragen voor de 16-jarige aanvaller.

Meer op




Tags

francs supertalent vonlanthen twijfelt doorverkoop enerzijds matin

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage