[CL-tegenstanders] Verlies Arsenal (!) en Auxerre, Dortmund gelijk

19 oktober 2002 18:57

Arsenal, dat een aantal weken geleden nog riep het gehele seizoen zowel voor competitie als Champions League ongeslagen te willen blijven, liep ztaerdagmiddag tegen haar eerste nederlaag op. Everton was in eigen huis met 2-1 te sterk. Ljungberg opende na 9 minuten de score voor Arsenal. Radzinski maakte na 22 minuten gelijk. In de 90ste minuut maakte Rooney de verrassing compleet voor Everton.

Het Franse Auxerre ging uit bij Olympique Lyon met 3-0 onderuit. Juninho scoorde 3 keer.

Borussia Dortmund, volgende week tegenstander van PSV in de Champions League, kwam thuis niet verder dan een teleurstellend 0-0 gelijkspel tegen Arminia Bielefeld.

Opstelling Borussia Dortmund: Lehmann, Evanilson, W?rns, Metzelder ('46 Madouni), Dede, Reuter, Rosicky ('82 Heinrich), Ewerthon, Koller, Amoroso ('82 Ricken).