Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV op zoek naar rechterflankspeler (Feher, Park)

23 oktober 2002 20:40

Verslaggever: RvW

Voetbal International bracht PSV vandaag nadrukkelijk in verband met de Hongaarse rechterflankspeler Feher van NAC. Tegelijkertijd werd gesuggereerd dat PSV rekening zou houden met een vertrek van Rommedahl. Afgelopen week werd Hiddink al gesignaleerd door NAC supporters bij de wedstrijd Zwolle - NAC. Als PSV daadwerkelijk interesse heeft in Feher dan zou hij een mogelijke kandidaat zijn als de komst van Ji-sung Park niet doorgaat.

Eerder berichten we al van Koreaanse bronnen dat Park de aanbieding van PSV te laag zou vinden (deze zou naar verluidt zelfs lager liggen dan zijn huidige salaris). Vandaag bevestigde de manager van Park in Korea nog maar eens dat onderhandelingen met Engelse clubs gaande zijn vanwege de tegenvallende aanbieding van PSV. Park zou rond de 15 november een beslissing nemen over de aanbiedingen van zijn huidige club, PSV en de Engelse aanbiedingen.

Meer op




Tags

park feher nac rechterflankspeler gesignaleerd hiddink hongaarse korea rommedahl sung

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte