Transparent
Inloggen
Sluiten

Vanavond 19.30 uur chatsessie met Wilfred Bouma

24 oktober 2002 16:17

Verslaggever: RvW

Fanclub PSV Fans United zal in samenwerking met PSV Netwerk vanavond vanaf 19.30 uur een chatsessie organiseren met d? linksback van PSV Wilfred Bouma in de gezamenlijke PSV Chatbox. De chatsessie zal in principe tot 20.30 uur duren. Om de chatsessie zowel voor de bezoekers als voor Wilfred Bouma overzichtelijk te houden, zal de chatsessie volgens een vastgestelde structuur verlopen (Dezelfde als gebruikt werd bij de chatsessie met Kevin Hofland).

Iedereen is welkom in de PSV Chatbox. Er zullen een aantal moderatoren aanwezig zijn. Deze zullen bovenaan de lijst aanwezigen staan en zijn te herkennen door het '@' teken voor hun naam. ??n van die moderatoren is Wilfred Bouma zelf. Daar zal geen verwarring over kunnen bestaan.

Iedereen is vrij om vragen te stellen in de chatbox aan Wilfred Bouma. Om het overzichtelijk te houden en enige structuur in de vragen te houden zal de moderator PSV_Netwerk uit alle gestelde vragen vragen pakken en die vervolgens in de chatbox voorleggen aan Wilfred Bouma. De linksback van PSV zal ALL??N de vragen van moderator PSV_Netwerk beantwoorden. Hierdoor kunnen we zowel voor bezoekers als voor Wilfred Bouma een overzichtelijke chatsessie organiseren.

Indien je vraag er niet uitgepikt wordt, kan je hem altijd in een latere fase nog eens stellen. Bedenk echter wel dat niet alle vragen aan bod kunnen komen. Er zal dus enige selectie plaatsvinden o.a. op logische volgorde van de onderwerpen.

Na afloop van de chatsessie zal PSV Fans United een integraal verslag van de chatsessie online plaatsen zodat de vragen en reacties nog eens nagelezen kunnen worden als je een gedeelte gemist hebt.

Om de chatsessie overzichtelijk en gezellig te houden voor een ieder zullen we wel een zero-tolerance beleid voeren. Bezoekers waarvan wij vermoeden dat zij komen om problemen te veroorzaken danwel op een andere manier provoceren zullen verwijderd worden.

De gezamenlijke chatbox is zowel via PSV Fans United als PSV netwerk te bereiken:
Chatbox PSV Fans United: Klik hier
Chatbox PSV Netwerk: Klik hier

NB: Bij binnenkomst wordt gevraagd 4 velden in te vullen:
Your user name: is al ingevuld met 'java', laat dit zo
Your nickname: vul hier jouw gewenste gebruikersnaam in waarmee je in de chatbox zult chatten
Your email address: hoef je niet in te vullen
Join Channel: laat dit op #PSVfans staan

M.a.w. je hoeft alleen het veld nickname in te vullen !

Meer op




Tags

chatsessie bouma chatbox wilfred overzichtelijk moderator moderatoren nickname aanwezigen address beantwoorden bedenk binnenkomst channel chatten email fanclub gebruikersnaam gezellig herkennen hofland integraal java join nagelezen overzichtelijke psvfans tolerance uitgepikt user vastgestelde verslag verwarring zero

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage