Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing NEC-PSV

26 oktober 2002 11:12

Verslaggever: RvW

PSV speelt vanavond om 20.00 uur in Nijmegen de competitiewedstrijd tegen NEC. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Bossen. Uiteraard is de PSV chatbox weer open om de wedstrijd met het radioverslag te volgen samen met andere PSV fans. Het stadion van NEC is inmiddels volledig uitverkocht. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. NEC staat 7e en heeft bij winst uitzicht op een sprong omhoog op de ranglijst. PSV zal moeten winnen om de vorige week opgelopen achterstand op Ajax niet nog groter te laten worden. Daarnaast is het nu wel weer eens tijd voor een overwinning van de Eindhovenaren. Concurrent Ajax speelt uit in Waalwijk tegen RKC.

PSV zal het zaterdagavond moeten doen zonder de geblesseerden Leandro, Van der Schaaf, Marquinho, Wilson en Lamey. Kevin Hofland zit weer bij de selectie, maar het is nog onbekend of hij in de basis zal starten. Er zal in ieder geval geen risico met hem genomen worden met het oog op de resterende Champions League wedstrijden. Als hij op de bank begint wordt zijn plaats ingenomen door Faber. Verder worden er weinig wijzigingen verwacht. Robben lijkt na zijn goede optreden in Dortmund zeker in de Nederlandse competitie verzekerd van een basisplaats.

Vermoedelijke opstelling PSV: Waterreus, B?gelund, Ooijer, Faber, Bouma, Rommedahl, Vogel, Van Bommel, Robben, Bruggink, Kezman.

Aan de kant van NEC ontbreekt eigenlijk alleen Peters met een blessure. Ax maakt zijn rentree in de basis na lang blessureleed. Vorige week viel hij al in en luisterde die rentree op met een doelpunt. Simr wordt de dupe van de terugkomst van Ax. Met o.a. Hristov en Simr op de bank, kan NEC ook van de invallers nog een extra impuls verwachten als dat nodig mocht zijn.

Vermoedelijke opstelling NEC: Gentenaar, Wisgerhof, Wielaert, Hesp, Zonneveld, Schuurman, Govedarica, Hersi, Ax, Demouge, De Nooijer.

Meer op




Tags

faber robben simr voorbeschouwing belooft blessureleed bommel bossen bouma bruggink chatbox demouge dortmund geblesseerden gelund gentenaar govedarica hersi hesp hofland hristov kezman lamey leandro marquinho nooijer ooijer peters radioverslag rkc rommedahl schaaf schuurman uitzicht vogel waterreus wielaert wilson wisgerhof zonneveld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte