[CL-tegenstanders] Kleine overwinning Auxerre; Arsenal van slag; Ruime winst Dortmund

26 oktober 2002 20:51

Auxerre behaalde een benauwde 1-0 overwinning op het laaggeplaatste Stade Rennes. Na 66 minuten scoorde Kapo de enige treffer voor de tegenstander van PSV volgende week in de Champions League.

Borussia Dortmund bleef ongeslagen in de Bundesliga. Uit bij Werder Bremen won de ploeg verrassend ruim met 1-4. Frings, Dede en twee keer Ewerthon scoorden de doelpunten voor Borussia Dortmund.

Arsenal lijkt volledig van slag. De ploeg die het hele seizoen ongeslagen hoopte te blijven verloor voor de derde keer op rij. Dit keer verloor het thuis met 1-2 van Blackburn Rovers. Edu scoorde voor rust een keer in eigen doel en een keer voor Arsenal. Na rust besliste Dwight Yorke de wedstrijd voor de Blackburn Rovers.

Het Franse Auxerre, komende week tegenstander van PSV, komt vanavond in actie in een thuiswedstrijd tegen Rennes.