Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: 'zo gretig wil ik de ploeg zien'

26 oktober 2002 22:37

Verslaggever: RvW

Guus Hiddink liet na afloop weten erg tevreden te zijn met de prestatie van PSV. 'De ploeg speelde heel gretig, verdedigde naar voren. Zo wil ik de ploeg graag zien. Dat moet de basis zijn voor elke speler. Ik wil ze niet elke week hoeven te motiveren. Spelers moeten standaard gretig zijn, knokken voor hun positie. Om toch wat kanttekeningen aan te geven: we waren met name in de eerste helft te slordig in de laatste pass. We hadden toen verde rmoeten uitlopen. Maar 0-2 in Nijmegen bij rust is natuurlijk uitstekend. Daarbij was verdedigend helemaal niets weggegeven.

Tot slot waarschuwde Hiddink nog wel dat auxerre van een ander niveau is dan NEC. 'Auxerre is technisch zeer goed en tactisch slim. De ploeg kan wachten tot ze de kans krijgen via de counter. dat lieten ze ook in Londen zien' aldus Hiddink. Veel wijzigingen heeft Hiddink niet in gedachte voor het duel tegen Auxerre. Waarschijnlijk zal de wissel van hofland voor de geschorste Ooijer de enige personele verandering zijn.

Meer op




Tags

hiddink auxerre counter hofland kanttekeningen londen motiveren ooijer rmoeten slot uitlopen verde verdedigde waarschuwde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage