Transparent
Inloggen
Sluiten

Locadia: van andere spitsen leren via Youtube

15 oktober 2017 11:59

In gesprek met de NOS laat Jurgen Locadia weten via Youtube veel naar andere spitsen te kijken. "Ik kijk veel naar Harry Kane, Sergio Agüero en Romelu Lukaku. Ik hoor van mensen om mij heen dat ik obsessief ben omdat ik de hele dag naar voetbal kijk. Maar het geeft mij een goed gevoel." Zijn eigen doelpunten kijkt hij niet terug, zegt hij. "Ik ga toch niet naar mezelf op YouTube kijken?"

De spits voelt dat hij zich ontwikkelt. "Ik ben volwassener in mijn spel, maak betere keuzes en ben veelzijdiger geworden", aldus de aanvaller, die veel afkijkt van Arjen Robben. "Hoe hij zich voorbereidt en traint. Hoe hij z'n acties uitvoert op snelheid, met lef en durf. Ik denk dat ik daar veel van kan leren."




Tags

locadia afkijkt aguero arjen durf kane lukaku nos obsessief robben romelu sergio uitvoert veelzijdiger volwassener

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje