Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerbrands: 'Van Bommel heeft het in zich trainer van internationale topclub te worden'

21 oktober 2017 10:38

In een uitgebreid interview met De Limburger laat Algemeen Directeur Toon Gerbrands weten dat hij heel veel potentie ziet in Mark van Bommel. "Hij zit in een prachtig leerproces. Als sporter heeft hij een indrukwekkende staat van dienst en hij is ongelooflijk leergierig. De grote vraag is, of hij bereid is de prijs te betalen. Als speler was je na het trainen vrij, als coach moet je veel harder werken, je voorbereiden, plannen maken. Ik zie dat hij het in zich heeft om op termijn trainer bij een internationale topclub te worden. Mark wil anderen beter maken en dat is de essentie van coachen. Natuurlijk botst hij op zaken, het is een vak dat je moet leren. Dan heb je keurig getraind, maar in de wedstrijd doen je spelers plots niet wat je hebt afgesproken."

Meer: De Limburger




Tags

bommel gerbrands limburger botst essentie keurig leergierig leerproces sporter voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage