Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij spreekt supporters toe voor de wedstrijd

30 oktober 2002 20:44

Verslaggever: RvN

PSV voorzitter Van Raaij pakte vlak voor het Champions League duel tegen Auxerre de microfoon en sprak de PSV fans toe. De PSV voorzitter sprak zijn teleurstelling uit over het kleine deel van de PSV fans dat zich in Dortmund had misdragen. 'PSV-onwaardig' aldus de voorzitter. Hij riep de fans op om zich in het vervolg te gedragen en PSV niet nog verder in diskrediet te brengen. De UEFA volgt PSV nauwkeuring na de laatste incidenten en waarschuwde al forse straffen uit te delen bij volgende straffen. Van Raaij liet weten er niet voor terug te deinzen forse straffen uit te delen voor fans die toch nog over de schreef gaan. De PSV voorzitter kreeg een groot applaus van de tribunes na zijn toespraak.

Meer op




Tags

raaij applaus auxerre deinzen diskrediet dortmund microfoon misdragen nauwkeuring toespraak uefa waarschuwde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage