Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verlengt goede reeks tegen Vitesse: 2-4

29 oktober 2017 14:20

PSV heeft de goede ongeslagen reeks tegen Vitesse opnieuw verlengd. PSV was de bovenliggende partij in het voetbalgevecht in Arnhem en won uiteindelijk verdiend met 2-4 via twee treffers van Hirving Lozano en twee van Jurgen Locadia (die ook nog een eigen doelpunt maakte).

PSV had in de eerste helft de overhand in het Gelredome. PSV kreeg voldoende mogelijkheden maar ging desondanks met 1-1 rusten. Het was opnieuw Lozano die de wedstrijd openbrak. Op aangeven van Locadia schoot hij beheerst binnen. Daar waar PSV naliet meer doelpunten te maken, was het Vitesse dat op slag van rust via een eigen doelpunt van Locadia uit een corner van Vitesse op gelijke hoogte kwam.

Na rust zette PSV direct orde op zaken. Vier minuten na rust stond PSV alweer op voorsprong. Locadia zette zijn fout recht via een prachtig afstandsschot van 25 meter. Pasveer had moeite met de zon en kon de bal niet inschatten. Diezelfde Locadia tekende zeven minuten later voor de 1-3. Hij sneed naar binnen en draaide de bal mooi in de verre hoek. Niet veel later tekende ook Lozano voor zijn tweede van de middag. Invaller Mount deed nog iets terug door de 2-4 te maken, maar verder zou Vitesse niet meer komen.




Discussieer mee op de forums


Tags

vitesse locadia lozano arnhem beheerst gelredome inschatten mount naliet openbrak pasveer sneed voetbalgevecht zon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage