Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Hiddink wil in winterstop toernooi spelen

1 november 2002 16:40

PSV wil tijdens de winterstop een toernooi spelen met enkele goede tegenstanders. Trainer Guus Hiddink vindt dat belangrijk bij de keus voor een trainingskamp in januari. De PSV-leiding bekijkt de komende weken de mogelijkheden in ondermeer Spanje, Egypte en Turkije. Het nationale elftal van Egypte is nog op zoek naar een tegenstander. Misschien dat PSV het in januari tegen Egypte gaat opnemen. Hiddink is ook bezig met de planning voor het seizoen 2003/2004. Bij de voorbereiding worden de mogelijkheden in Zuid Korea bekeken. Hiddink was tijdens het wereldkampioenschap succesvol trainer/coach van dat land. Zuid Korea werd bij het WK vierde.




Tags

hiddink egypte korea trainingskamp turkije wereldkampioenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte