Transparent
Inloggen
Sluiten

Jung Jo-gook schiet Zuid-Korea U20 naar Aziatisch kampioenschap; spits wil naar PSV

1 november 2002 19:06

Verslaggever: RvW

Jo-gook Jung wordt al sinds september nadrukkelijk in verband gebracht met PSV. Volgens berichten wil Hiddink de jonge spits graag voor het tweede elftal aantrekken. Jung was niet aanwezig op het WK. Afkomstig van een high school maakte hij in de zomer zijn debuut voor de Koreaanse club Anyang LG Cheetahs. Zijn ster steeg snel en zal dat nog verder doen. Vandaag schoot hij in de finale van het Aziatisch kampioenschap U20 Zuid-Korea naar de titel. Nadat de finale tegen Japan in een 0-0 gelijkspel was geeindigd scoorde hij na 7 minuten in de verlenging de Golden Goal via een fantastisch afstandschot.

Zie o.a. het verslag op de website van de Aziatische voetbalbond: klik hier

Volgens de site Megasoccer liet hij na afloop weten dat zijn doel nu het wereldkampioenschap voor de jeugd volgend jaar is en dat hij hoopt op een kans in Europa 'Als het kan zou ik graag onder coach Hiddink gaan spelen' aldus de jonge aanvaller.

Meer op




Tags

jung gook korea hiddink afstandschot anyang cheetahs high japan megasoccer ster titel verlenging verslag wereldkampioenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje