Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Ginkel: 'uiteindelijk via een geluksgoal nog 4-3'

5 november 2017 19:17

Aanvoerder Marco van Ginkel stond na afloop lachend Fox Sports te woord. Terwijl Ajax en Feyenoord punten lieten liggen kwam PSV via een eigen doelpunt in de blessuretijd alsnog tot de winst. "Het werd nog heel spannend. Uiteindelijk kom je dan via een geluksgoal alsnog op 4-3. Na die 2-1 en ook na de 3-2 dachten we dat het wel goed zou komen. Maar het was heel moeizaam. De penalty was onterecht. Dat weet ik niet, maar dan hebben we geluk gehad. Van de andere kant was de corner waaruit dat tegendoelpunt viel geen corner."

Van Ginkel was uiteraard blij met de groeiende voorsprong. PSV staan nu acht punten voor op Ajax en zelfs twaalf op Feyenoord. "Dat zijn veel punten. Uiteindelijk zegt dat nog niet heel veel, maar we zijn er wel blij mee."




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel geluksgoal feyenoord fox tegendoelpunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat sparta teze til tillman