Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in verband gebracht met huur Gabigol

7 november 2017 19:16

PSV wordt in het geruchtencircuit in verband gebracht met belangstelling voor Gabriel Barbosa. Afgelopen zomer zou PSV al gehengeld hebben naar huur van de Braziliaanse rechtsbuiten van Inter. Gabigol, zoals zijn bijnaam luidt, vertrok echter naar Benfica. Daar komt hij nauwelijks aan spelen toe. Zijn zaakwaarnemer en Inter zouden daarom op zoek zijn naar een oplossing. Websites in Portugal, Italië en Spanje, waaronder de Portugese krant Record melden dat PSV een belangrijke gegadigde zou zijn voor de huur van de aanvaller vanaf januari.

Het is echter de vraag of PSV nog open staat voor een huurling op de flank nu de aanval goed loopt en er vanuit de jeugd ook alternatieven aankomen voor die positie.

Meer op


Tags

huur gabigol inter barbosa benfica flank gabriel gegadigde gehengeld geruchtencircuit portugal websites

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.997 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh china chloroquine corona crockett definitie economie flitsphirips fox griep griepgolf huur james nederland nikiforov overbevolking piroe rigo romario seizoenskaart sir sonny sparta tinus trestena trump uswilly wethoudervanjuine