Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu: gaan voor eigen kans geen verkeerde instelling voor pure aanvallers

4 december 2017 07:01

In het Algemeen Dagblad gaat het maandag onder meer over dat weinig PSV meer kan stoppen dit seizoen. Een van de dingen zou onder meer zijn dat de aanvallers, op Luuk de Jong na, wel erg naar eigen succes op zoek zijn. Dat viel tegen Sparta vooral op bij Jurgen Locadia. "Lozano heeft dat ook, dat-ie niet tevreden van het veld stapt als hij zelf niet heeft gescoord," aldus Phillip Cocu daarover.

De Jong denkt eraan te kunnen bijdragen om dat gevoel binnen de perken te houden. "Een jongen als Jürgen is ermee bezig ja, topscorer worden. Maar ik verwacht niet dat jongens bij ons erin door zullen slaan. Als we volgende week tegen Ajax een kans krijgen en iemand staat er beter voor, dan gaat iedereen dat balletje echt wel breed geven."




Discussieer mee op de forums


Tags

cocu jong balletje locadia lozano sparta topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte