Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Ginkel: 'als we de laatste duels winnen gaan we prima de winterstop in'

16 december 2017 21:51

Aanvoerder Marco van Ginkel liet direct na afloop voor de camera van Fox Sports weten tevreden te zijn dat zijn ploeg na twee duels weer wist te winnen. "Dat is lekker. We begonnen heel goed. Luuk pakte snel zijn goaltje mee en daarna kwamen we met geluk op 2-0. Dat is gewoon een lekker begin. Daarna zakken we wel iets terug en ontstaan er slordigheden. Na die penalty is het met 3-0 over. We hebben in de tweede helft nog genoeg kansen gekregen om de score uit te breiden. Dat we dat hebben nagelaten is jammer."

Van Ginkel staat nu met tien treffers samen met Hirving Lozano bovenaan de topscorerslijst. "Daar ben ik blij mee. Dat er zes penalties bij zitten maakte me niet uit. Een doelpunt is een doelpunt. Lozano had in deze wedstrijd de mogelijkheden om zijn aantal verder uit te breiden. Die mochten er wel in, volgende week misschien weer. Als we nu de laatste twee duels van 2017 weten te winnen gaan we prima de winterstop in."




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel lozano fox goaltje nagelaten penalties slordigheden topscorerslijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte